Alt udlejet i Gearhuset

Nye boliger er på vej

Gearhuset - 97 topmoderne boliger

***OBS ALT UDLEJET I GEARHUSET. NYE BOLIGER ER PÅ VEJ. TILMELD DIG NYHEDSBREVET PÅ FORSIDEN FOR NYESTE INFORMATION OM NYE BOLIGER.***

 

Boligerne i Gearhuset bliver klar til indflytning i to etaper. 1. etape har indflytning 1. december 2017 og 2. etape har indflytning 1. marts 2018. 

 

Gearhuset består af 2, 3, 4 og 5-værelses lejligheder i størrelsen 54-141 kvm.

  

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1.- 5. etage har altan, og der er elevator i alle opgange. Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. 

  

I Gearhuset er der varierende boligtyper, som spænder fra mindre lejligheder til store familieboliger samt penthouse-lejligheder og boliger i 2 plan.

 

Fra elevatorerne er der også forbindelse til kælderen, hvor der findes depotrum, cykelparkering, barnevognsopbevaring samt parkeringskælder.

 

Find priser, ledige boliger og plantegninger
Se hvilke boliger, der er ledige til udlejning i Gearhuset via linket "Priser og plantegninger" til højre på siden.

 

Interiør og arkitektur
Læs mere om Gearhusets interiør og arkitektur via linket til højre på siden.

 
Om området og parkering
Læs mere om den nye bydel "Valby Maskinfabrik", og find informationer om institutioner, skoler, indkøbs- muligheder, parkering mm. via linket "Om området" til højre på siden.

 

Kontakt og udlejning
Reserver en bolig via linket "Kontakt og udlejning" til højre på siden.

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656