Interiør og arkitektur - Tandhjulet Etape 2

Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. sal har altan.

Rumhøjden er generelt ca. 2,60 meter, dog 2,30 meter i badeværelser og entré. Enkelte boliger har varierende lofthøjde i stuen - dette vil fremgå af plantegningen, som findes under fanen "Priser og plantegninger".

 

På udvalgte steder i udvalgte lejligheder ud mod Gammel Køge Landevej installeres såkaldte russervinduer, som er en vindueskonstruktion, som giver mulighed for at lufte ud i et rum uden at der kommer nævneværdig støj ind.

En del af de 58 boliger har gennemlyste opholdsrum, der giver optimale lysforhold. Boligerne fremstår lyse og moderne i et enkelt nordisk formsprog med hvide skabselementer og lyse parketgulve.

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. sal har altan. En del af boligerne har desuden franske altaner - det fremgår af plantegningerne.

Der er elevator i alle opgange.

De fleste boliger har depotrum i kælder, enkelte boliger har depotrum i boligen.
I kælder placeres cykelparkering, depotrum til de fleste boliger, samt barnevognsparkering. Alle elevatorer kører til kælderplan, hvor der også er adgang til bilparkering. 


Miljøstation for sorteret affald er placeret i stueplan to steder i ejendommen.


Boligerne i Tandhjulet indskriver sig i et miljø der har tydelige rødder i F.L. Smidths historie. Virksom industri og rationelle bygninger i rød tegl og i enkel og funktionel udformning har været inspirationen til udformningen af Tandhjulet.

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656

Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

OK