Kontorer til leje

Book en fremvisning på kb@dfe.dk

Nye kontorer i Valby Maskinfabrik - klar til indflytning!

Midt i området Valby Maskinfabrik, lige ved siden af Maskintorvet, ligger Montagehallen - den historiske tidligere fabrikshal fra dengang F.L. Smidt husede området. Her findes erhvervslejemål i både den nordlige og sydlige ende med egen kantine og indflytning efter aftale.

 

Den 200 meter lange Montagehallen er helt unik og fulde af karakter og sjæl, da de oprindelige facader af den tidligere, gamle fabrikshal er bevaret, således at kontorarealet fremstår i et råt og industrielt udtryk, men er renoveret, så det imødekommer alle behov for et moderne og funktionelt arbejdsmiljø. 

I den nordlige ende ligger Søjlehallen, et 3.219 kvm erhvervslejemål i tre etager, mens der i den sydlige ende ligger Kranførerhuset, som rummer 1.520 kvm fordelt på to lejemål.

 

Området har en helt central placering i Valby ud mod de to hovedveje Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej, og tæt på 3 store S-togsstationer, heriblandt Valby st., som sikrer både regionaltog- og busforbindelser. Derudover vil Ny Ellebjerg st., som ligger kun 500 m. fra Valby Maskinfabrik, være endestationen for den planlagte Sydhavnsmetro.

 

Se de enkelte lejemål her til højre -->

KONTAKT


Christoffer Stevnss


Tlf. 28 55 12 35


Mail cvs@dfe.dk


Nord: SøjlehallenSyd: Kranførerhuset

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656

Privatlivspolitik