BOLIGER I VALBY MASKINFABRIK

UDLEJNINGEN AF 58 BOLIGER I TANDHJULET ETAPE 2 ER NU STARTET - MERE INFORMATION NEDERST PÅ SIDEN.

 

Med visionen om at skabe en sprudlende og bæredygtig bydel, puster Valby Maskinfabrik atter liv i F.L. Smidths gamle fabrikshaller ved Gl. Køge Landevej. Når byggeriet er helt færdigt i 2020, vil Valby Maskinfabrik rumme 1.208 moderne, bæredygtige boliger. Samtidig forvandles passagerne, hvor heste engang trak rundt på tunge cementrør, til arealer, der indbyder til ophold, samvær og leg. Ombygningen sker i nænsom respekt for Valby Maskinfabriks helt særlige karakter og historie. 


På denne side kan du få et overblik over hvilke boliger der er under opførelse og hvornår de forventes klar til indflytning.

Ønsker du løbende information om boligerne i Valby Maskinfabrik opfordrer vi dig til at skrive dig op til nyhedsbrevet på forsiden.

Tandhjulet Etape 2

58 boliger 
1-4 værelser
68-136 kvm

Tandhjulet Etape 2 - 58 topmoderne boliger
Udlejningen af Tandhjulet Etape 2 med indflytning marts 2019 er nu i gang. Find brochurer, plantegninger og lejepriser via linket herunder.

 

 

 

Se mere information her

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656

Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

OK