Interiør og arkitektur - Tandhjulet Etape 1

Alle boliger er indrettet med soveværelse og rummeligt køkken/alrum i forbindelse med stue. Der er rummeligt badeværelse med bruseniche, håndvask indbygget i væghængt opbevaringsmøbel og vaskesøjle. Alt i hårde hvidevarer. Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse.

Rumhøjden er generelt ca. 2,60 meter, dog 2,30 meter i badeværelser og entré. Enkelte boliger har varierende lofthøjde i stuen - dette vil fremgå af plantegningen, som findes under fanen "Priser og plantegninger".

På udvalgte steder i udvalgte lejligheder ud mod Gammel Køge Landevej installeres såkaldte russervinduer, som er en vindueskonstruktion, som giver mulighed for at lufte ud i et rum uden at der kommer nævneværdig støj ind.

En del af de 69 boliger har gennemlyste opholdsrum, der giver optimale lysforhold. Boligerne fremstår lyse og moderne i et enkelt nordisk formsprog med hvide skabselementer og lyse parketgulve.

Alle boliger i stueetagen har terrasse, mens alle boliger på 1., 2., 3., 4. og 5. etage har altan. Boligerne på 6. etage har enten altan eller tagterrasse. En del af boligerne har desuden franske altaner - det fremgår af plantegningerne.

Der er elevator i alle opgange.

De fleste boliger har depotrum i kælder, enkelte boliger har depotrum i boligen.
I kælder placeres cykelparkering, depotrum til de fleste boliger, samt barnevognsparkering. Alle elevatorer kører til kælderplan, hvor der også er adgang til bilparkering. 


Miljøstation for sorteret affald er placeret i stueplan to steder i ejendommen.


Boligerne i Tandhjulet indskriver sig i et miljø der har tydelige rødder i F.L. Smidths historie. Virksom industri og rationelle bygninger i rød tegl og i enkel og funktionel udformning har været inspirationen til udformningen af Tandhjulet.

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656

Privatlivspolitik

Vi bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring fra os selv. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål.

OK