Montagehallen Syd: Kranførerhuset

Rå og topmoderne kontordomicil i tidligere fabrikshal under renovering

Midt i Valby Maskinfabrik ligger Montagehallen, og i dens sydlige ende, som vi kalder "Kranførerhuset", istandsættes lige nu et historisk domicil i tre etager, der måler totalt 1939 m2.

 

Ejendommen er ved at istandsættes med nye dæk. Se plantegning for mere info. Overtagelse den 1. maj 2022.

 

Erhvervslejemålet "Kranførerhuset" har fået sit navn fordi det ikoniske førerhus, som blev brugt til at føre kranen, der blev brugt til montage, er blevet bevaret og stadig er at finde i lejemålet - se billedgalleriet. Bevaringen af dette, samt af flere andre historiske detaljer, gør dette lejemål helt unikt og giver det sjæl og karakter.

 

Den 200 meter lange "Montagehallen" er en af de tidligere produktionsbygninger i Valby Maskinfabrik, som er blevet gennemrenoveret for nu at fremstå som moderne bolig- kontorfaciliteter. Der tilbydes erhverslokaler i hver ende af Montagehallen, mens den midterste del af hallen er omdannet til moderne boliger.

 

Montagehallen er placeret centralt i Valby Maskinfabrik med gode parkeringsforhold for såvel medarbejdere som gæster, og med kort afstand til offentlig transport, supermarkeder, Spinderiet mm.

 

Lejemålet ligger kun 5 minutters gang fra Valby St., og der er direkte forbindelse til p-kælderen, hvor du kan parkere din bil med betalingsapp på timebasis eller månedsleje.

 

Der er mulighed for at tilmelde sig frokostordning i Marketenderiet lige rundt om hjørnet (se plantegning).

 

Kranførerhuset udlejes som domicil på 1.939 m². Fordelingen på de tre etager er som følger :

 

   -  674 m² i stueetagen

   -  591 m² på 1. sal

   -  674 m² på 2. sal

 

Den årlige leje er 1.500 kr. pr. m2. Hertil kommer drift til 339 kr. pr. m2, varme/ventilation til 172 kr. pr. m2 og vand til 25 kr. pr. m2.

KONTAKT


Christoffer Stevnss


Tlf. 28 55 12 35


Mail cvs@dfe.dk


Priser


Årlig leje pr. m²: 1.500,-


Årlig drift pr. m²: 339,-


Årlig varme pr. m²: 172,-


Årlig vand pr. m²: 25,-


Se plantegningerBog om Valby Maskinfabrik

DE FORENEDE EJENDOMSSELSKABER A/S

Vestagervej 5 | 2100 København Ø | Tlf: +45 3929 5656

Privatlivspolitik